27 December 2012

Makan Malam-malam di Renaissance Hotel, Melaka

Assalammualaikum



Tiba masanya hari ini aku nak cerita tentang kisah satu malam.  Malam untuk meraikan pelajar semester akhir dan juga untuk meraikan pelajar yang bakal pergi praktikal.  Dalam erti kata lain DINNER. haa caps lock kau! Okay, earlier masa diumukan dinner akan diadakan pada this coming 15/12, I rejected.  Tak nak pergi! Tak nak pergi! Refused and membantah sekeras-kerasnya tak nak pergi! But, at the end aku pergi. 

Kenapa? Kenapa aku pergi? Mestilah ada sebab kan? Takkan lah aku sengaja nak habiskan duit RM40 semata-mata nak pergi DINNER kan??? Walaupun aku one of student yang boleh dikategorikan sebagai 'meraikan pelajar final year' tp tak semangat langsung. =) Ada juga sebabnya.  Tapi the reason kenapa aku pergi sebab Yana pergi hek hek hek.

Maka dengan bertemakan The Return of Laksamana Cheng Ho and Puteri Hang Li Po.  Well dinner ni takde benda yang best nak cerita sangat lah.  Pergi pun dalam keadaan tak rela. Okay, dinner ni buat chinese cuisine and outdoor.  Sebelum ni aku pernah pergi dinner outdoor dan makanan Cina.  Ape yang boleh aku komen, this dinner cannot beat the previous dinner I went.  End and stop talking about it.


Bersama Mustika yang comel


We are so different that night!

Bersama Kak Zira dan Pika

Bersama Nadia

Gambar memang tak banyak sebab lepas bersurai, ambil gambar dalam 20 minit, lepas tu balik.  Lagi pun dah mengantuk! hehehe btw, terima kasih kepada semua organizer those involve direct and indirectly in the making of this DINNER.   






Papai !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

Powered by Blogger.
 
All Right Reserved To Diera Tekikushika. Full Edit By NabilaMedan.