04 May 2015

Cuti 4 Hari

Assalammualaikum



Hai ! Ouhh tak payah lah nak hai hai sebab malas sangat nak update blog kan..
Okay straight to the point, minggu ni sangat heaven sebab cuti berderet 4 hari! TAPI heaven tak heaven sangat lah sebab rasa sekejap jee dah kerja esok :(



 Hari Jumaat pergi hantar sepupu nikah. Gitu gini dah tengah hari.  Balik, lepak kepenatan memasing.  

ex-classmates

Tahniah Myra dan Pidot!

Hari Sabtu pulak kemaruk sakan pergi rumah orang kahwin. Bila malam padan muka sakit perut sebab melantak nasi minyak banyak nak mati. hek hek.
Lepas tu hari Ahad, buat ape yee?? lepak kat umah je pun. Hari ni? Hari ni balik awal sebab budak bam bam tu kerja. huhu .  Sekarang draft blog pun kat office Along. hek hek.  Kita perlu maximize time management kan? So that, balik rumah boleh senang hati!

Muka orang malas dah start keje, hikksss 

So, cuti 4 HARI korang pergi mana?



Sayonara!


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

26 April 2015

100 Doramon Secret Gadgets Expo

Assalammualaikum




Date: 30th August 2014 till 4th January 2015 (128 Days)
Venue: Johor Bahru City Square Level 1 Atrium
Ticket: Free =)

So, soalannya siapa yang pergi masa diorang buat exhibiton ni kat City Square?
Aku pergi, itu pun sebab dapat ticket free. hikkss

So pictures spam begin!!!







So, kesimpulannya, kadang-kadang memang bagus untuk pergi ke tempat-tempat macam ni.  
Jadi budak-budak sekejap.







Sayonara !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

Powered by Blogger.
 
All Right Reserved To Diera Tekikushika. Full Edit By NabilaMedan.