25 October 2014

Salam Maal Hijrah 1436 H

Assalammualaikum




Semoga semangat bertambah dan rezeki semakin luas untuk tahun ini. 

Think twice before you speak because your words and influence will plant the seed of either success or failure in the mind of another 
Napoleon Hill


SALAM MAAL HIJRAH 1436 H

to all Muslims over the world.







Sayonara !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

11 October 2014

Review Selepas Lebih 3 Bulan Menggunakan Instabright Skincare

Assalammualaikum



Sebagai seorang gadis pasti tak terkecuali untuk kelihatan cantik.  Tapi aku pulak bukan untuk sekadar cantik, tapi untuk mencari produk yang betul-betul sesuai dengan kulit muka dengan harga yang berpatutan dan paling best kalau produk tersebut dapat digunakan dalam jangka masa yang panjang/lama. Save budget =_=

Sejak dari zaman sekolah, aku dah try macam-macam jenis produk, yang murah yang mahal yang popular yang tak popular? Semua. Tak payah la aku nak sebut disini, sebab punca utama entry adalah untuk menunjukkan kesan penggunaan Insta Bright Skincare.  Dah pernah dengar ? Belum pernah ? Google sekarang mesti berderet Google bagi, tinggal nak klik mana satu je link-nya. Hah jom tengok perubahan aku sendiri selepas menggunakan Instabright Skincare selepas lebih daripada 30 hari.

Instabright Skincare - Basic Set
tapi macam nak upgrade lagi ? =)


Dulu lah masa dulu-dulu kalau nak pakai tudung mesti cari yang warna gelap-gelap. Yang cerah-cerah dah reject awal-awal. hikkss. Lepastu kalau amek gambar mesti tak nampak sebab muka nampak gelap, tak bermaya. Lepastu bila nak upload, sibuk edit sana-sini (walaupon tak banyak edit tapi tetap kena edit jugak).  

Tapi sekarang dah tak payah sume tu. Semuanya dengan Instabright Skincare. Amek gambar jejauh pon dah tak heran, sebab dah bajet muka nampak berseri-seri.  Paling best bila jalan tengah panas dah tak risau nak sunburn ke ape. Alhamdulillah.


So, inilah hasilnya ! =_=
So, kalau nak beli sila ke Instashop Maishahouse. Selain tu, produk Instabright yang lain ialah body soup, serum dan lotion. Kalau nak beli sila ke Maishahouse ya.  Dan mereka pun tengah on progress untuk Maishahouse's website ! Eeeeiiii Excited tau tak, sebab lepas nih boleh terus order melalui websites.  Senang ! Tak payah nak tunggu reply Whatsapp lagi. =_= 

Maishahouse dah celebrated anniversary yang pertama. Tahniah buat Ima, semoga business akan lebih kebabom dan berjaya ! =)

Owner-nya bernama Ima Shariza, adik Ariz Lufias (Forteen). KLIK SINI Bulan 11 ni genap setahun kita guna Instabrirght Skincare. ANNNNDDDD I am a happy customer ! =D

*gambar paling latest adalah gambar di entry sebelum ini. =..=





Sayonara !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

Powered by Blogger.
 
All Right Reserved To Diera Tekikushika. Full Edit By NabilaMedan.