19 April 2014

Let it be and move on

Assalamualaikum



Past 2 weeks, there is an incident that make me cried non-stop for two days. 
Even its not my fault but it can affect me.
But, I have to let it go and do not keep in heart, 
otherwise I will lose my focus to do next works.
My side I let it go, hope same goes to the other side.
Move on and let it be my experience while being here.

my eyes after cried for two days with 'fake' smile 

Found below quotes, it makes me feel better :
"Nobody's perfect. 
We screw up. 
We make mistakes. 
We have heartbreaks. 
Go through hard times. 
But, you need to know that this is life."






Sayonara !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

Rindu

Assalammualaikum




Missing those days??? Yes.  Ah dulu masa melalui masa-masa itu, meronta-ronta hati sebab tak suka dan paling best sebab guna alasan terpaksa. Dulu masa zaman sekolah rindukan zaman kanak-kanak riang. Pergi main tak ingat pagi petang. Bila dah sambung belajar, rindu zaman sekolah.  Walaupun penat angkut buku teks berdozen-dozen pergi sekolah. Bila dah habis belajar, rindu zaman kena pergi kelas pagi-pagi, jelous dengan housemate kelas lambat.  Sekarang padan muka sebab dah rindu.

Kadang-kadang kita rindu jugak dekat tempat-tempat yang pernah kita duduk dulu. Tak cukup kalau cuma nak upload instagram, facebook, twitter dengan caption #throwback atau #flashback. Tak cukup weh.  Tapi kena lah sedor yang berlalu takkan berulang. Dan kena cakap kat diri sendiri 'life must go on'. =_= 

diploma

 degree

now







Sayonara !


| All contents are fully copyrighted by Diera Tekikushika unless stated | Thank you |

Powered by Blogger.
 
All Right Reserved To Diera Tekikushika. Full Edit By NabilaMedan.